RİZE FINDIKLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YIL SONU MESAJI

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başarılı, etkin ve verimli bir şekilde değerlendirilmesinde ve tamamlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, yöneticilerimize, sevgili öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Sevgili öğrencilerim yoğun bir tempoda geçen bir eğitim öğretim yılını daha tamamladınız. Bugün, bir yıl boyunca emeğinizin karşılığı olan karnelerinizi alacaksınız. Milli ve manevi değerlerimizin ışığında öğrendiklerinizi ve keşfettiklerinizi hayatınıza katma zamanı.

 

Sizler, mazinin mirasçıları, geleceğin kılavuzları, liderlerisiniz. Bilgiyi üreten, azimli ve gösterişten uzak çalışmaları ile yarına şekil veren,  kadim kültürümüzü geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Biliyoruz ki her gün yeni bir şeyler öğrenmeyi dert edinen, tamam artık ben oldum demeden, böbürlenmeden, her daim hedeflerine bir yenisini ekleyen gençler bu ülkenin birer yıldızı olup parlayacaktır.

 

Hepiniz güzel bir tatili hak ettiniz. Bu süreyi verimli olarak değerlendirmek için birçok seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Sosyal ve kültürel etkinlikler ile özellikle kitap okuyarak değerlendireceğiniz bu zaman diliminin ardından yeni öğretim yılına hazır olacaksınız. Hepinize iyi tatiller. 

 

Değerli öğretmen arkadaşlarım; Eğitim, zihin ruh ve şahsiyet inşasıdır. Bir meslek sahibi olmaktan öte çok ciddi bir sorumluluktur. İlham veren yön ve istikamet kazandıran, güçlü bir kavrayışa sahip eğitimciler milletin kaderinde etkin rol oynayacaktır. Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak yeni nesillerimizin yetişmesinde en büyük güç şüphesiz sizlersiniz. Bu toprakları vatan yapan, bu ülkeye değer katan;  gece gündüz demeden özveri ile çalışan eğitimciler olacaktır.

 

Farkındalık yaratan, yeni buluşları ve çözüm önerilerini destekleyen ve bu konuda fikir fırtınası ortamını oluşturabilen cesaret ve özgüveni aşılayan inisiyatif alabilen ve rehberlik ettiği gruba inisiyatif alması konusunda teşvik eden öğretmenler öğrencilere en büyük  ilhamı verir.

 

Nesillerimizi yetiştirmek için özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi takdir ediyor, gayretlerinizi yürekten destekliyorum. Onlara iyi insan olmayı, ihtiyacı olana el uzatmayı benimseten; sanatı, sporu, araştırmayı,  kitapları sevdiren kıymetli öğretmenlerim sizin başarınız milletimizin, ülkemizin başarısı olacaktır.Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gösterdiğiniz tüm gayretler  için  teşekkür ediyorum.

 

Değerli Velilerimiz;   Eğitim ailesi olarak bir öğretim yılının daha sonuna geldik. Evlatlarımızın başarılı bir öğrenci olabilmesi kadar iyi ve nitelikli bir insan olarak yetişmesi de hepimiz için son derece önemlidir. Unutmayınız ki, karne notları  çocuğunuzun her yönüyle  değerlendirmesi değil, yıl boyunca derslerinde gösterdiği performansın bir değerlendirmesidir. Evlatlarımızın sene boyu gösterdiği performansta sizlerin de payı oldukça yüksektir.

 

Tatil dönemleri aile içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirmek için bir fırsattır. Kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan en önemli unsurda aile içi etkili iletişim ve koşulsuz sevgidir. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zamanlar ve çocuklarınıza göstereceğiniz ilgi ve alaka neticesinde onları yeni eğitim öğretim yılına hazırlamış olacaksınız.

 

Hep birlikte çocuklarımıza kazandıracağımız milli ve manevi değerlerin olumlu çıktısını güçlü bir Türkiye olarak alacağımıza inanıyorum.

 

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor mutlu tatiller diliyorum.

                                                                                                    

                                                                                                        BÜLENT ERGENE

                                                                                          FINDIKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

                                                  

 

08-06-201808-06-2018  08-06-2018

08-06-201808-06-201808-06-201808-06-201808-06-2018

 

 

Merkez Mahallesi Kaymakamlık Binası Kat 3 53700 Fındıklı/Rize - 0464 511 30 24

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.