RİZE FINDIKLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

        Milli Eğitim Müdürümüz Bülent ERGENE´nin 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kutlama Mesajı:

       17 Eylül 2018 tarihinde yeni bir eğitim-öğretim yılına başlayacak olmanın sevincini ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

        Kuşkusuz eğitim; üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreçtir. Eğitim; okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri ve iddiaları olan bir nesle sahip olmanın yegâne yoludur.

        Değerli Yönetici ve Öğretmen Arkadaşlarım; sizlere düşen görev öncelikle öğrencilerimizin yüreğine, sonra aklına dokunarak eğitim öğretim yolunda doğru adımlar atmalarına, yollarını bulmalarına rehberlik etmektir. Öğrencilerimizi evrensel, milli ve manevi değerlerine bağlı, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda vatanını, milletini seven mutlu bireyler yetiştirmek en büyük gayemiz olmalıdır. Çağdaş toplumlarda olduğu gibi eğitimi dört duvar arasından çıkarıp hayatın tüm alanına yaymalıyız.

       Sayın Velilerimiz, eğitimin ilk başladığı tohumun atılıp filizlendiği yer ailedir. Çocuğun ahlâki değerlere sahip kişilikli bireyler olarak yetişmesi iyi bir aile ortamına bağlı olduğunu hatırlatırken eğitim öğretim sürecinde sizlerin desteğini yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

       Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019  eğitim öğretim yılımızın ülkemize, milletimize, tüm eğitim çalışanlarına, öğrenci ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor; başarılar diliyorum. 

 

 

Bülent ERGENE

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

Merkez Mahallesi Kaymakamlık Binası Kat 3 53700 Fındıklı/Rize - 0464 511 30 24

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.